• 0212 585 05 02
Acil Yardımlar

Ad

İhya İlim Hizmet ve Yardımlaşma Vakfı

Suriyede Yaşanan İç Savaş ve Neticesinde Herşeyini Bırakıp Ülkemize Sığınan Yüzbinlerce İnsan... İhya Vakfı Olarak Kocamustafapaşa ve Civarında Yaşamaya Çalışan Yaklaşık 70 Suriyeli İhtiyaç Sahibi Aileye Temel Gıda İhtiyaçları Başta Olmak Üzere, Buzdolabı, Çamaşır Makinesi, Kanepe, Yatak, Battaniye Gibi Ev Eşyaları Temin Edildi. Ayrıca Çalışacak Durumda Olan Suriyeli Kardeşlerimize Farklı İş Alanlarında İstihdam Sağlandı.

Zamanın Ensarı Vazifesini Sizlerin Yardımları Sayesinde Gerçekleştirdik, Fakat Savaş Hala Devam Ediyor ve Daha Fazla İnsan Canını Kurtarmak İçin Ülkemize Geliyor. İhya Vakfı Olarak, Daha Çok İhtiyaç Sahibi Suriyeli Ailelere Ulaşmak, Aşlarını Kaynatmalarını Sağlamak, Hayatlarını İdame Etmeleri İçin İş Sahaları Oluşturmak İçin Sizlerin Desteğine İhtiyacımız Var.

Yardımlarınızın Boyutu Bir Önem Hasıl Etmiyor. Küçük Yada Büyük Her Ne Olursa Bu Kardeşlerimiz İçin Çok Önemli ve Elzem...