İhya Vakfı Etkinlikleri

İhya İlim Hizmet ve Yardımlaşma Vakfı

İhya sohbetleri

İstanbulun fethinden beri Hz Pir Yusuf Sümbülü Sinan Efendinin başlattığı ve günümüze kadar devam eden "Şifalı Tekke Çorbası" Sümbül Efendi Camii Avlusunda her pazar sabah namazından sonra,ikram edilir. Zikir ve Sohbet ve Kur'an ile yoğrulan bedenler, şifalı çorba ile de sıhhat ve huzur bulur.

İhya Sohbetlerini anlamlı kılan bir başka bir etken ise, hepsi birbirinden değerli hocalarımız ve bir cuma namazı kalabalığını andıran sabah namazı cemaatimizdir.

Daha fazlası için.....

Biz Her Pazar Sümbül Efendi'deyiz Ya Siz ?

Özel Gün ve Gecelerde Anma ve Kutlama Programları

Milli ve Manevi ve  günlerde İhya Vakfı olarak tüm bütçesi tarafımızdan sağlanan yemek, organizasyon, ikram, özel şerbetler ve kültürel değerlerimizi ayakta tutan herşey sağlanmakta, geleceği inşa edecek nesillere örnek olacak tüm çalışmalar yapılmaktadır.

Eğitim Programları ve Kişisel Gelişim İçin Herşey

Eğitim programlarımızda öncelikli olarak bulunduğumuz coğrafyaya uygun dil öğretimi (arapça, osmanlıca), Kur'an-ı Kerim öğretimi (hafızlık, tecvitli ve makamlı okuma) ve tarihi dinamiklerimizi ayakta tutan, ecdadımızın sanata verdiği önemi aşikar olarak gösteren ebru, hat ve ney gibi özel kurslar, kişisel gelişim programları.

Çocuk Kulubu Etkinliklerimiz

Vakıf olarak en büyük etkinliklerimizden biri olan bilinçlendirme faaliyetlerimiz ön plandadır. (Ayrıntılı bilgi için tıklayınız..)