EKSİĞİ TAMAMLAR MISINIZ?
Bu sizin için iyi bir fırsat!
● Kapanmayan bir hayır kapısı edinmek istiyorsanız.
● İyiliklerinize iyilik katmak istiyorsanız
● Daralmış göğüslere genişlik istiyorsanız
● Sıkıntıları hayır bağışı ile aşmak istiyorsanız
● Meyvesi tükenmeyen bir ağaç sahibi olmak istiyorsanız
Eksiği sizin tamamlamanızı tavsiye ediyoruz.

Ebu Hureyre r.a Efendimizi dinlemiş ve bize bir müjde taşımış. Sen, 30 sene - 50 sene namaz kıldın, oruç tuttun sonra öldün, defterler kapandı. Mezarda namaza devam edip kılacak halin yok ya!

Mezarda oruç tutacak, birisine yardım gönderecek halin yok ya! Bitti. Her şey bitti. Defter kapandı.

Ancak, yetiştirdiğin Salih bir çocuk, senin elinle yetişmiş, helal lokmanla yetişmiş Salih bir çocuk, evlat varsa!  Sen öldükten sonra 20 sene, 30 sene, 50 sene namaz kıldıkça, oruç tuttukça “Rabbim, anne babama, filancaya rahmet et” dedikçe, namaz kılan bir mümin gibi defterin açık olarak  kabirde beklersin.

Evlattan, eserden daha iyi bir cennet yatırımı olur mu?

Kendi yaptığına güven, namazı kıl, kıl 100 sene kılacaksın. Tut, tut 100 sene oruç tutacaksın, zaten son 10 senede de doktorlar oruç tutamazsın diyecekler. Ama mezarda iken namaz kılmış gibi, oruç tutmuş gibi kazanmakta var, var bu Dünya’da!

İşte Rasulüllah’ın vadi budur. Sen mezardasın çocuk hala oruç tutuyor. Senin çocuğun öleli de 500 sene olmuş ama torunlara intikal eden güzel iman, Salih amel var. Nihayetsiz kazanmak imkânı var.

Hiç zarar eder mi, bu yatırım!

Yatırımcısını sevindirmez mi, bu iş!

Ne dersiniz?!